Wij Willen De Wereld Beschermen

Marius Ariella Juva Evie Jente

visatarisch

by jente - december 13th, 2015

vegatarisch is dat je geen vlees of vis eet . er is ook sinds een tijdje een fabriek die vlees namaakt . dat smaakt heel lekker en je hoeft geen dier te doden ! Vegetarisch vlees is niet altijd even lekker . Maar soms ook wel . Als jij vegetarisch bent en niemand in jou klas is dat ook dat kun je ze motiveren om ook minder vlees te eten. Je moet als je nu ineens geen vlees wil gaan eten het wel langzaam afbouwen .

haaien

by jente - maart 23rd, 2015

Hoewel er een grote verscheidenheid aan haaien bestaat, hebben de meeste een herkenbare lichaamsbouw: een gestroomlijnd lichaam, een rug- en staartvin, vijf kieuwspleten en een bek vol scherpe tanden.

Voor de meeste mensen vormt de haai een angstbeeld. Onterecht. Van slechts een enkele soort is bekend dat ze mensen aanvallen. De meeste soorten zijn ongevaarlijk voor mensen. Ze jagen voornamelijk op andere vissen. Vaak doen ze dat door hun prooi met hoge snelheid te achtervolgen. Maar er zijn ook soorten die zich gespecialiseerd hebben in zoeken naar aas, dieren uit de bodem wroeten of plankton uit het zeewater filteren.

www.wdwb.nl nu actief!

by jente - oktober 22nd, 2014

Vanaf 22/10/2014 is onze website actief! Kom elke week terug voor nieuws en meer informatie! en kijk het journaal en word lid van wdwb en gaat de uitdaging aan.
word lid van wdwb voor maar 5 euro per jaar waarom niet.